Даниел Блек се жени за жената на мечтите си. Тя е целият му свят до степен, в която на моменти е напълно обсебен от нея. По тази причина, щом открива, че сертификатът им за брак е някак изтрит от общинските архиви, той е повече от бесен. Някой близък до тях се опитва да провали връзката с любимата му, и той е готов да преобърне целият град, за да открие виновника. Но в тази ситуация има и поне едно хубаво нещо, и това е, че сега ще може да даде на жена си, сватбата на мечтите й.

Блейкли обича съпруга си и живота, който са изградили заедно. Единственото нещо, което не може да оправи, е връзката й с баща й и мащехата й. Всички опити да ги сплоти като семейство се провалят, и когато родителите й научават, че брака й с Даниел е невалиден, решават на мига да се възползват от създалата се ситуация. Но на света има едно нещо, от което тя никога не би се отказала и то е от мъжа, който боготвори земята, по която тя стъпва. Тя е решена да се омъжи отново за него, но дали ще успее да получи одобрението на родителите си?

Внимание: Хей, Коледа е! Този герой е най-лудият, който някога сме създавали, и е толкова обсебен от своята жена, че е чак страшно. Но в навечерието на най-прекрасните празници през годината, не е ли това просто перфектно? Запалете камината и се сгушете някъде с тази прекрасна книжка!

3,7 Коледен обет
Christmas Vows,

Издание:

Автор: Алекса Райли

Заглавие: Коледен обет

Преводач: Сирена

Година на превод: 2019

Език, от който е преведено: английски

Издател: Читанка

Тип: роман

Редактор: desi7y

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/11496