Оливия Маккензи прекарва по-голямата част от детството си в принудителна изолация, далеч от семейството и приятелите си. Тя страда от онкологично заболяване и е подложена на експериментално лечение в частна клиника. Там Оливия се сприятелява с Джейн, Саманта и Колинс и не след дълго четирите болни момичета стават неразделни. Заедно те се борят със скуката, страха и самотата, като погаждат номера на сестрите и кроят планове за бъдещето си.

Дванадесет години по-късно момичетата са се превърнали в красиви и здрави млади жени. Оливия работи като юрист в Националната агенция по приходите и разследва сложна схема за финансови измами. В основата й се оказва баща й — Робърт Маккензи, който управлява голям инвестиционен фонд. Въпреки че е преборила коварната болест, той не спира да й напомня, че е непълноценен човек. Оливия е готова на всичко, за да докаже вината му и да го види зад решетките.

Без да подозира, красивата млада жена се оказва въвлечена и в тайна операция на ФБР. Операция, която я превръща в мишена!

Съдържание

Сладки приказки 5

Sweet Talk,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джули Гаруд

Заглавие: Сладки приказки

Преводач: Дори Габровска

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Издателска къща „Хермес“

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2013

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Полиграфюг“ АД, Хасково

Излязла от печат: 04.02.2013

Отговорен редактор: Ивелина Балтова

Коректор: Юлиана Василева

ISBN: 978-954-26-1189-9

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9360

История

  1. — Добавяне

Библиоман