Беше една от онези нощи в Малибу, тъмна и мека като кадифено одеяло; вълните, покрити с бяла като сметана пяна, се разбиват в брега, а бризът е неясен като лекия дъх на котенце…

Когато частният детектив Мак Райли чува женски вик, по-силен от рева на вълните, неговият безгрижен начин на живот се променя завинаги. Красива, измъчена жена, облечена само в черно дантелено бельо, стои на прага на великолепна плажна къща. В ръцете си държи пистолет и той е насочен в него.

Мак успява да избегне куршума, но на косъм. Коя е тази жена? Дни по-късно тя вече е изчезнала, а оръжието, с което едва не го убива, изведнъж се оказва в неговия автомобил.

Не толкова случайно, Али Рей, звезда от големия екран, също изчезва. Двете жени са свързани и Мак неочаквано се оказва оплетен в паяжина от лъжи. Той ще има нужда от помощ, ако ще трябва да стигне до дъното на всичко това.

 

 

Елизабет Адлър е родена в Йоркшир, Англия. Омъжена е за американец, адвокат. Имат само една дъщеря. Живели са в Бразилия, Съединените щати, Англия и Франция. Елизабет Адлър е световноизвестна авторка на бестселъри.

4,2 Паяжина от лъжи
One of Those Malibu Nights,


Издание:

Автор: Елизабет Адлър

Заглавие: Паяжина от лъжи

Преводач: Силвия Вангелова

Година на превод: 2009

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: ИК Калпазанов

Година на издаване: 2009

Тип: роман

Националност: английска

Редактор: Мая Арсенова

Технически редактор: Никола Христов

Коректор: Никола Христов

ISBN: 13: 978-954-17-0261-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6001