Авторът на „Вътрешният кръг“, „Вторият периметър“ и „Двойни игри“.

 

 

Разтърсен от внезапната смърт на своя син, репортер в „Уошингтън Поуст“ бившият конгресмен Ричард Финли се обръща с молба за помощ към вездесъщия председател на Камарата на представителите Джон Фицпатрик Махоуни, а той — към своето „момче за всичко“ Джо Демарко.

В хода на дискретното разследване Демарко научава, че Тери Финли е подготвял сензационен материал за бившия кмет на Ню Йорк, настоящ сенатор и най-вероятен кандидат на Демократическата партия за следващите президентски избори. Следва натиск и от друга посока — съпругата на сенатора Лидия Морели обвинява мъжа си във връзки с мафията, куп недоказани престъпления и режисирани „злополуки“, подпомогнали главоломното му издигане.

Мръсни тайни, политически интриги и подмолни ходове заплашват да изкарат ситуацията извън контрол. Агенти на ЦРУ, високопоставени служители, мафиоти и зловещи лица от миналото на Джо Демарко се изпречват на пътя му. А задкулисните игри в американската столица могат да бъдат наистина опасни.

Най-добрият трилър на Майк Лосън досега — едно истинско пътешествие със скоростното влакче в бляскавия, но и много опасен увеселителен парк, наречен „американска политика“.

Сиатъл Таймс

Съдържание

Вътрешно разследване 4,7

House secrets,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Майк Лосън

Заглавие: Вътрешно разследване

Преводач: Ана Пипева

Година на превод: 2010

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Обсидиан

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Алианс Принт“, София

Редактор: Здравка Славянова

Технически редактор: Людмил Томов

Коректор: Петя Калевска

ISBN: 978-954-769-230-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6015

История

  1. — Добавяне

Библиоман