Със странното убийство на енорийски свещеник в нюйоркски садо-мазо клуб започва най-вълнуващият и опасен случай в кариерата на Ники Хийт. Тя се оказва в капан срещу най-порочния наркобарон в Ню Йорк, арогантен наемник на ЦРУ и сенчест взвод на смъртта, искащ да я очисти. И това е само върхът на айсберга, който води до мрачна конспирация, достигаща, най-високите нива в нюйоркската полиция.

Точно когато достига на крачка от истината, тя изпада в немилост. Лишена от полицейската си значка и оставена сама под прицела на убийците, тя няма вяра на никого. С изключение може би на единствения мъж в живота й, който не е ченге. Репортерът Джеймисън Руук.

Насред най-студената зима в Ню Йорк от 100 години насам има едно нещо, което Ники е решена да докаже: „Ще стане адски горещо!“

 

 

Ричард Касъл е автор на многобройни бестселъри, включително радушно приетата от критиката поредица за Дерик Сторм. Първият му роман „Сред дъжд от куршуми“, публикуван още докато Касъл е в колежа, получава престижната награда за криминална литература „Том Строу“ на организация Ном дьо Плум. В момента Касъл живее в Манхатън с дъщеря си и майка си, които изпълват живота му с радост и вдъхновение.

4,8 Адска жега
Heat Rises,


Издание:

Автор: Ричард Касъл

Заглавие: Адска жега

Преводач: Илияна Велчева

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Pro Book

Година на издаване: 2013

Тип: Роман

Националност: Американска

Редактор: Илияна Велчева, Марко Кънчев

Художник: Лъчезар Маринополски

Коректор: Марко Кънчев

ISBN: 978-954-2928-47-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3061