Джоузефин Анджелини
Безсънна (Търсачът в дълбините)

Завладяващата сага на Джоузефин Анджелини става още по-заплетена и пленителна, когато се заражда незабравим любовен триъгълник, а вечният цикъл на отмъщението става все по-напрегнат. Очаквано с нетърпение, това продължение на световния бестселър „Любов под гибелна звезда“ поднася една напрегната, наситена с действие любовна история, която надхвърля очакванията.

Като единствената Потомка, която може да се спуска в Подземния свят, Хелън Хамилтън е натоварена с почти невъзможна задача. Нощем тя се лута в царството на Хадес, опитвайки се да спре безкрайния цикъл на отмъщение, чието проклятие тегне над семейството й. Денем се мъчи да превъзмогне изтощението, което бързо подкопава разсъдъка й. Без Лукас до себе си, Хелън не е сигурна, че има сили да продължи.

Точно когато е на ръба на срива, на помощ й се притичва загадъчен нов Потомък. Забавен и смел, Орион я защитава от опасностите на Подземния свят. Но времето изтича — безмилостен враг плете заговори срещу тях, а призивът на Фуриите за кръв става по-силен.

Когато светът на древна Гърция се сблъсква с този на простосмъртните, спокойният и защитен живот на Хелън на остров Нантъкет потъва в хаос. Но най-трудно от всичко е да забрави Лукас Делос.

Съдържание

Безсънна 5,2

Dreamless,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Джоузефин Анджелини. Безсънна. Търсачът в дълбините

Американска. Първо издание

Превод: Деница Райкова

Художествено оформление: Огнян Илиев

Редактор: Любомила Стойкова

Коректор: Цветана Грозева

Компютърен дизайн: Митко Ганев

ИК „Intense“, София, 2012

ISBN: 978-954-783-211-4

История

  1. — Добавяне

Библиоман