Кой преследва дъщерята на Питър Декър?

Отговорът на този въпрос ще откриете в новия, смразяващ кръвта трилър на една от най-продаваните авторки според класацията на „Ню Йорк Таймс“ — Фей Келерман.

 

 

Синтия Декър може и да е новак в професията, но като дъщеря на Питър Декър, едно от най-добрите ченгета в Лос Анджелис, е добре запозната с полицейския живот. Баща й не е доволен от решението й да влезе в силите на реда, но засега неохотно приема крехкото примирие между тях. За нещастие всичко това е на път да се промени. Някой преследва Синди, но изключително грижовният й баща е последния човек, към когото тя би се обърнала за помощ.

Някой я е нарочил — следва я по тъмните планински пътеки, вмъква се в апартамента й. Дали пък преследвачът не е човек от миналото й, свързан с неразрешено дело? Действията на преследвача стават все по-нагли и заплашителни и се налага да се обърне за помощ към баща си. Когато открива, че случаите им са свързани, тя го допуска до своя разтърсван от ужас свят, където и най-слабото колебание се превръща в граница между живота и смъртта.

Съдържание

Преследвана 4,5

Stalker,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Фей Келерман

Заглавие: Преследвана

Преводач: Боряна Йотова

Година на превод: 2001

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Издателство „Весела Люцканова“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2001

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Петекстон“

Редактор: Антоанета Дончева-Стаматова

Художник: Валентин Киров

ISBN: 954-8453-72-X

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/15524

История

  1. — Добавяне

Библиоман