Само Редуайн може да ви разкаже приказката за Снежанка с елементи на ужас и романтика. А когато погледнете ябълка, умът ви ще ви отпраща към кралство, потопено в тъмна магия…

 

 

Преди девет години принцеса Лорелай бяга от двореца в Рейвънспайър, след като нейната мащеха Ирина е използвала тъмна магия, за да убие баща й и да завладее трона. Народът тъне в глад и нищета, а земята е загубила плодородието си заради заклинанията на новата кралица. Сега 17-годишното момиче и по-малкият й брат Лео се скитат и укриват, като се опитват да помагат на хората, ограбвайки фургони и хамбари с провизии. Лорелай обаче има цел — да си върне трона и да прекрати страданията на поданиците си. Ще настане ден, когато две мардушки ще трябва да премерят силите си.

Младият крал Кол, който умее да се превръща в дракон, пък трябва да спаси страната си Елдър от набезите на великаните чудовища и моли Ирина за помощ. В замяна той трябва да преследва Лорелай. Въпреки тъмната магия на Ирина, която го кара да й се подчинява, Кол се влюбва в принцесата, но ще успеят ли двамата да я надхитрят? Ще оцелеели любовта им? Ще останели Рейвънспайър завинаги във власт на тъмната магия?

 

 

Фентъзи приказка за смелостта, жертвоготовността, приятелството и справедливостта.

Съдържание

Кралицата в сянка 5,5

The shadow queen,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: С. Дж. Редуайн

Заглавие: Кралицата в сянка

Преводач: Маргарита Терзиева

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Алма

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: ФолиАрт

Редактор: Илияна Бенова-Бени

Коректор: Милена Каменова

ISBN: 978-619-214-007-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6321

История

  1. — Добавяне

Библиоман