Множество отделни вселени, създадени за да служат за развлечение на раса от суперсъщества… Представете си, че всяка от тези вселени има свои собствени закони, своя култура и население… с единствената цел да материализира фантазиите на своя конкретен създател. И сега си представете една такава вселена, конструирана като дяволска клопка само за да унищожи един мъж на име Робърт Улф, който е от расата на ПОВЕЛИТЕЛИТЕ.

Когато Угризен — сатанинският господар на повелителите — отвлича съпругата на Улф, Хризеис, той го принуждава да проникне в смъртноопасната вселена, осеяна от клопки и коварни капани, каквито само зловещото съзнание на ГОСПОДАРЯ-ПОВЕЛИТЕЛ е в състояние да измисли.

Улф може да разчита само на своята смелост и съобразителност, за да се изправи срещу този космически лабиринт и постепенно разбира, че ако не се случи някакво чудо, двамата с Хризеис са обречени…

Съдържание

Вратите на съзиданието 5,5

The Gates of Creation,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Източник: http://sfbg.us

 

Издание:

ВРАТИТЕ НА СЪЗИДАНИЕТО. 1994. Изд. Бард, София. Биб. Фентъзи клуб, No.2. Роман. Превод: [от англ.] Иван ЗЛАТАРСКИ [The Gates of Creation, Philip Jose FARMER (1966)]. Формат: 20 см. Страници: 192. Цена: 45.00 лв.

История

  1. — Добавяне

Библиоман