„Всичко, което се случва между нас, е резултат от могъщата, понякога отровна любов, която споделяме.“

 

Имението — мястото, където започна любовната им афера — се изпълва с гости за събитието, което би трябвало да е най-щастливият ден за Ава и Джеси. Тя е приела, че никога няма да усмири страстта му, а и не иска. Любовта им е дълбока, връзката им е силна, но точно когато Ава решава, че най-накрая е преминала отвъд защитната стена на Джеси, се пораждат още въпроси, които я карат да се замисли наистина ли го познава. Той знае прекалено добре как да я доведе до пределите на екстаза… Но дали няма да я докара и до ръба на отчаянието?

За да може младата жена да остане завинаги до този мъж, са нужни трудни признания…

 

 

Британската писателка Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън — град от централните графства на Великобритания, където живее със семейството си и работи на пълен работен ден в строителната фирма на баща си. Тя дълго време се опитва да пренебрегва зараждащата се идея за „Този мъж“, докато накрая това става невъзможно и Джоди намира време и смелост да освободи своята творческа страна и да пусне на бял свят своя герой — господаря на Имението Джеси Уорд.

Джоди рискува с история, пълна с ярки характери, и взривява сцената на самоиздаващите се писатели в края на октомври 2012 година. Книгата й подпалва невероятна реакция у жените по целия свят.

Втората част от трилогията „Този мъж“ — „Под този мъж“, е публикувана през януари 2013 година и бързо става бестселър в „Амазон“, като се задържа на първа позиция в жанра в продължение на много седмици едновременно във Великобритания и в САЩ. Джоди се озовава в Ню Йорк едва няколко седмици след като сама издава „Този мъж“ и подписва договор с „Ай Си Ем Партнърс“ — една от най-големите световни агенции за таланти, която скоро й осигурява голяма сделка за издаването на трилогията „Този мъж“ с „Гранд Сентръл Пъблишинг“, част от „Хачет Бук Груп“.

Джоди вече се занимава единствено с писане и се наслаждава на новата си и много неочаквана кариера като писател.

Съдържание

До този мъж 5

This Man Confessed,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джоди Елън Малпас

Заглавие: До този мъж

Преводач: Ирина Ценкова

Година на превод: 2016 (не е указана)

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: Уо; „Егмонт България“ ЕАД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман (не е указано)

Националност: английска (не е указана)

Печатница: „Инвестпрес“ АД, София

Излязла от печат: 28.05.2016 г.

Редактор: Надя Калъчева

Коректор: Милена Братованова

ISBN: 978-954-27-1737-9

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/17725

История

  1. — Добавяне

Библиоман