Полет 582 на Оушън Еъруейз излита от летище LAX в Лос Анджелис, в посока Сидни, Австралия. И пътниците, и екипажът се подготвят за четиринайсетчасов полет — между тях младшата стюардеса Шарлийн Тийър и главният стюард Арън Дрейк, които отскоро са в любовна връзка.

Внезапно комуникационната и навигационната система в кабината започват да показват неизправности: началото на поредица от необясними и ужасяващи събития, които ще погълнат пътниците.

Боингът 747–400 е попаднал в странни въздушни течения, обитавани от злонамерено присъствие — присъствие, което е поело контрол над самолета. А Шарлийн е вероятно единствената, която разбира истинската същност на заплахата…

 

Холандският автор на съспенс Джак Ланс е публикувал в родината си няколко романа бестселъри и сборници с разкази. Книгите му са издадени на няколко езика и се разпространяват в цял свят. Негови творби са адаптирани за филмови и театрални продукции.

Джак започва кариерата си като журналист. Работил е за някои от най-популярните списания в Холандия, главно като автор на материали за свръхестествени и паранормални явления. Наричат го „Холандския Стивън Кинг“.

Съдържание

Зона 3,9

Zone,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джак Ланс

Заглавие: Зона

Преводач: Теменужка Тулева

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: холандски (не е указано)

Издание: първо

Издател: Издателство Делакорт

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман (не е указано)

Националност: холандска

Печатница: Полиграфюг АД

Редактор: Мила Иванова

Художник: Rad Design — Switzerland

ISBN: 978-954-690-074-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/16466

История

  1. — Добавяне

Библиоман