Заплашителен и мрачен…

Найл Лайпен е последният демон, от когото някой би поискал услуга. И все пак красивата и нежна Холи Щорм, влязла в клуба му, се осмелява да направи точно това. Журналистката и без друго знае прекалено много за света на свръхестественото и Найл е принуден да направи компромис.

Безжалостен убиец тероризира улиците на Атланта и убива демони…

Найл е наясно, че само ако си сътрудничи с журналистката, ще успее да спре убиеца. А тя упорито разследва случая, който я поставя в непосредствена опасност — убитите демони са били нейни информатори. Опитът за покушение над Холи принуждава Найл да се съгласи на сделката, от която се нуждаят и двамата. Но сътрудничеството им се оказва изненадващо.

Необяснимо желание и дива страст…

Холи е видяла с очите си на какво е способен демонът, но не това я плаши. Повече е притеснена от чувствата си към него. И когато двамата се оказват безсилни пред желанието и страстта, Холи узнава тайна, способна напълно да разруши нейния свят…

 

 

Американска писателка, завършила с отличие Университета в Южна Алабама по социология и връзки с обществеността. Първите си опити като журналист прави в медиите на университета. След дипломирането си работи като консултант в колеж, учител и редактор.

Носителка е на награди RITA — за романите си Angel In Chains (Ангел в окови) през 2011 и след това за Deadly Fear (Смъртоносен страх).

New York Times и USA Today я определят като успешна авторка на повече от 30 бестселъра, които се радват на огромна популярност сред почитателите на паранормалния сюжет, съчетан с чувствена романтика.

Съдържание

Полунощен повелител 5

Midnight’s master,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Синтия Идън

Заглавие: Полунощен повелител

Преводач: Сия Монева

Издание: първо

Издател: Еклиптик ЕООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Алианс Принт

Излязла от печат: 10.12.2016

Редактор: Кирил Манев

Коректор: Васил Койнарев

ISBN: 978-619-200-019-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8298

История

  1. — Добавяне

Библиоман