Сергей Лукяненко е един от най-известните писатели фантасти. Автор е на успешните поредици за Патрулите, Дълбината и Звездната сянка. Носител е на множество награди, включително и за най-добър европейски фантаст, а по книгите му са заснети два мултимилионни филма.

 

Московският полицай Денис Симонов е зает с рутинни и общо взето обичайни дела, докато един ден, заради съвсем обикновен смъртен случай, той получава партньор — възпълен, старомоден и мъртъв.

Сергей Лукяненко създава постапокалиптичен роман и демонстрира уникалната си дарба да вдъхва нов живот на добре познати и сякаш изчерпани теми. Озоваваме се в пострадалата, но съвзела се Русия, в която краят на света вече се е състоял и има важни задачи за вършене и политически конфликти за разрешаване. Защото дори след апокалипсис животът продължава…

Смъртта край ли е, или само начало? Както винаги Сергей Лукяненко не ни спестява трудните въпроси, докато ни води на поредното изключително приключение с най-неочакваните спътници — един редови и един мъртъв полицай.

Съдържание

КваZи 4,6

КваZи,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Сергей Лукяненко

Заглавие: КваZи

Преводач: Васил Велчев

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: руски

Издание: първо (не е указанo)

Издател: Издателска къща „ИнфоДАР“ ЕООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман (не е указано)

Националност: руска (не е указано)

Печатница: Алианс Принт

Излязла от печат: 16.09.2016

Редактор: Боряна Даракчиева

Художник: Светлозар Петров

Коректор: Боряна Даракчиева

ISBN: 978-954-761-578-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1343

История

  1. — Добавяне

Библиоман