Дали тя трябва да живее, или да умре?

Ти решаваш.

Убит е Джаксън Пейдж, обичана от всички знаменитост. Шестнайсетгодишната Марта Хънидю е заловена над трупа му, с пистолета в ръка.

ВРЕМЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА.

Публиката ще реши дали Марта е виновна, или невинна, като гледа всеки ден епизоди на изключително популярното риалити шоу „Смъртта е справедливост“ — единственото телевизионно предаване, което дава силата да вземаш решения за живота на други хора — и то на цената на един есемес. Марта се е признала за виновна за престъплението. Но извършила ли го е?

Или истината е далеч по-сложна от елементарните образи, показвани по телевизията?

 

 

Кери Дрюъри е автор на още два широко признати йънг адълт романа, занимаващи се с важни въпроси: A Brighter Fear, 2012 (книга на месеца на Love Reading 4 Kids, както и в списъка за Leeds Book Award), както и A Dream of Lights, 2013 (номинирана за CILIP Carnegie Medal и наградена в North East Teen Book Awards). Преди да стане писател на пълен работен ден, Кери е работила като координатор в BookTrust. Била е финалист в състезанието на BBC за писане на сценарии за деца и е завършила с почести курс по професионално писане. Живее в Линкълншир — между селото и морето, в къща, изпълнена с книги, филми и кучета.

Последвай Кери във Facebook на facebook.com/KerryDrewery, в Tumblr на kerrydrewery.tumblr.com и в Twitter на @KerryDrewery.

Съдържание

Килия номер 7 6

Cell 7,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Кери Дрюъри

Заглавие: Килия номер 7

Преводач: Александър Маринов

Език, от който е преведено: английски

Издател: „Егмонт България“ ЕАД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Печатница: „Дедракс“ АД, София

Художник: Gualtiero Boffi Dreamstime.com; rdonar shutterstock.com

Коректор: Ина Тодорова

ISBN: 978-954-27-1824-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/12815

История

  1. — Добавяне

Библиоман