Янис и Вера изживяват мечтата си! Бракът им е повече от щастлив, все още са влюбени и имат три прекрасни деца. Янис работи заедно с брата на Вера, докато не получава изкушаващо предложение за мащабен проект. Клиентът е готов да инвестира огромна сума, а това ще постави страхотно начало на самостоятелен бизнес.

Окрилен от възможността и подкрепян от съпругата си, Янис се втурва да осъществи амбициите си. Неусетно те го понасят по безкрайна спирала от отговорности и задължения. Идеалният живот изведнъж започва да се пропуква. Може ли Янис да се измъкне, без да повлече и Вера? Достатъчно силни ли са, за да устоят на натиска?

Анес Мартен-Люган създава една реалистична, изящна и вълнуваща история за амбицията, желанието за успех и необходимите жертви.

След 6 години практика като психолог Анес Мартен-Люган се посвещава на литературата и постига изключителен успех! Романите „Щастливите хора четат и пият кафе“, „Влюбените в книгите никога не спят сами“ и „Съжалявам, чакат ме“ докосват сърцата на милиони читатели по цял свят.

Съдържание

Все още чувам тази музика 4,5

Jai toujours ceete musique dans la tete,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Анес Мартен-Люган

Заглавие: Все още чувам тази музика

Преводач: Весела Шумакова

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: френски

Издание: първо

Издател: Издателство Ера

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: френска

Печатница: ЕКСПЕРТПРИНТ ЕООД

Излязла от печат: 20.07.2017

Редактор: Лилия Анастасова

ISBN: 978-954-389-435-2

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9640

История

  1. — Добавяне

Библиоман