Джъстин занемя. Взираше се в писмото, което току-що прочете, чувствайки сякаш земните пластове се разместват под краката й. Беше потресена. Забеляза, че ръката й трепери… цялата трепереше като лист. Баба й е още жива! Как е възможно?

Наведе се, за да прочете още веднъж написаното, да погълне думите… те разкриваха нещо толкова важно, че беше смаяна.

Баба й беше още жива.

Разтърсваща сага от кралицата на драмата Барбара Тейлър Брадфорд. Какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си…

Целият свят на Джъстин Ноулан — известна кинорежисьорка — се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?

Решението е едно — да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано — Джъстин среща любовта на живота си — загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.

Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.

Съдържание

Писмо от Истанбул 4,6

Letter From a Stranger,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Барбара Тейлър Брадфорд

Заглавие: Писмо от Истанбул

Преводач: Нина Рашкова

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издател: Издателска къща Плеяда

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Симолини’94

Излязла от печат: 18.01.2016

Редактор: Лилия Анастасова

ISBN: 978-954-409-357-0

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/7898

История

  1. — Добавяне

Библиоман