Никога не е късно да намериш щастието, без значение какво ти е поднесъл животът…

Амелия е американска наследница, която някога е имала съвършен живот — съпруг, когото обича, две красиви деца и всичко, което би могла да поиска. Ала всичко това рухва, когато мъжът й захвърля шестнайсетгодишния им брак и се жени за много по-млада жена. Болката от предателството я съсипва и с поведението си тя изгубва уважението на децата си, което е най-големият удар за нея.

Когато бившият й съпруг се мести заедно със сина и дъщеря им в другия край на страната, в малкото градче Магдалийн, Амелия решава, че е време да се вземе в ръце и осъзнава, че това е последният й шанс да открие себе си и отново да спечели сърцата на децата си. Тя събира багажа си и ги последва, твърдо решена да стори всичко по силите си, за да оправи отношенията си с тях.

Онова, което не е предвидила, е срещата с очарователния й съсед пожарникар, Мики Донован. Въпреки че неговата история е съвсем различна от нейната, тя е също толкова болезнена. И двамата са извървели труден път, макар да идват от напълно различни светове. Благодарение на наследството си, Амелия е страшно богата, а Мики работи на три места, поради което не му остава дори миг свободно време. Амелия не я е грижа, ала Мики се притеснява, че няма да се впише в нейния свят. Но дали чувствата им са достатъчно силни, за да открият щастието един с друг?

Съдържание

Ново начало 4,8

Soaring,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Кристен Ашли

Заглавие: Ново начало

Преводач: Вера Паунова, Гергана Лабова

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Симолини“

Излязла от печат: 15.11.2016

Технически редактор: Симеон Айтов

Коректор: Соня Илиева

ISBN: 478-619-157-175-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1914

История

  1. — Добавяне

Библиоман