Бродерия от деликатно преплетени нишки на минало и настояще…

„Забравената шивачка“ ти подарява забележителни характери и прекрасна история, която ще искаш да препрочиташ отново и отново!

Booklist

Срамежливото сираче Мария знае, че е голям късмет да я назначат в шивашкото ателие на благородно семейство, и дори не подозира необикновената съдба, която я очаква.

Преди Първата световна война да обърне живота й наопаки, нейната красота и стеснителност пленяват сърцето на младия принц на Уелс — бляскав и настоятелен джентълмен, който няма да се спре пред нищо, за да я покори. Любовта им е началото на нейната гибел. Скоро престоят й в Бъкингамския дворец не е нищо повече от фантастична история с предсказуемо тъжен край.

Десетилетия по-късно Каролин Медоус открива прекрасна кувертюра в гардероба на майка си. Тя обаче не може да разбере значението на посланието, избродирано в разноцветната тъкан, и превръща откриването на нейната история в своя мисия. Докато Каролин стъпка по стъпка разгадава историята на кувертюрата, тя се приближава все повече до истината за трагичната съдба на красивата и стеснителна Мария.

Съдържание

Забравената шивачка 5

The Forgotten Seamstress,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Лиз Треноу

Заглавие: Забравената шивачка

Преводач: Веселин Лаптев

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: СББ Медиа АД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: британска

Печатница: Ропринт ЕАД

Редактор: Златина Пенева

ISBN: 978-954-399-115-0

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9147

История

  1. — Добавяне

Библиоман