Александра Маринина е безспорната руска кримикралица. Авторка е на 33 романа, преведени на 26 езика. Книгите на Маринина са продадени в 35 милиона тираж в цял свят, което я превръща в най-четения и обичан съвременен руски автор. По романите и са заснети няколко телевизионни сериала, спечелили огромна популярност.

 

 

На стълбището на жилищна сграда е намерена мъртва съпругата на богат бизнесмен. От чантата й липсва скъпо колие и случаят изглежда прост — убийство при обир. Оперативният работник Роман Дзюба обаче е на различно мнение. Той смята, че на разследващите им убягва съществен факт, който крие ключа към залавянето на извършителя. Колкото повече информация събира той по случая, толкова по-странни започват да изглеждат обстоятелствата около смъртта на жената.

Когато колегата на Дзюба е намерен мъртъв в покрайнините на Москва, милицията подозира връзка с разследването. Неопитният, но амбициозен Роман обаче обмисля и друга възможна версия — геймърските състезания, в които е участвал колегата му. И докато всички пренебрегват мнението му, Антон Сташис вижда големия потенциал на младия оперативен работник и се съгласява да го наставлява и по двата случая. Дали между тях има връзка и каква, на Антон и Роман тепърва им предстои да разберат.

Съдържание

Последно разсъмване 5,3

Последний рассвет,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Александра Маринина

Заглавие: Последно разсъмване

Преводач: Здравка Станчева Петрова

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: руски

Издание: първо

Издател: ИК „Хермес“

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: руска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Отговорен редактор: Даниела Атанасова

Коректор: Йорданка Траянова

ISBN: 978-954-26-1483-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8019

История

  1. — Добавяне

Библиоман