Безстрашни мъже, чиято преданост е един към друг, към угнетените и към тайното общество, известно като Братството на меча. Мъже, които никога не трябва да се предават на страстите и копнежите на благородните си сърца.

ДАМА НА ЛЮБОВТА

Красивата и миролюбива Роуина знае, че Страйдър от Блекмор е воин и като такъв трябва да го избягва. Но нещо гори в очите на този могъщ рицар — нещо, което не е срещала в никой от неговия вид — нежност и желание да обича и да бъде обичан. Въпреки това да влезе в света му би било лудост и противоречи на всеки принцип, на който е подчинила живота си. Затова тя трябва да устои на копнежа си да се озове в прегръдките му.

МЪЖ НА ВОЙНАТА

Страйдър е принуден от дълга да се бие за правдата и никога не е чувствал нуждата от дом, докато погледът му не се спира върху изящните лице и тяло на несравнимата Роуина. Заклел се е да не познава любовта и не се осмелява да се поддаде на чувственото й очарование. Но когато са надвиснали предателства и опасности, благородният рицар трябва да бъде героят на нищо неподозиращата лейди, макар че действията му може да му струват честта, сърцето и забранената му мечта за щастие.

Съдържание

Мрачният рицар 4,8

A Dark Champion,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Кинли Макгрегър

Заглавие: Мрачният рицар

Преводач: Димитрия Петрова

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Тиара Букс

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Мултипринт“ ООД

Излязла от печат: 28.02.2015

Редактор: Яна Иванова

Коректор: Гергана Димитрова

ISBN: 978-954-2969-39-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/12276

История

  1. — Добавяне

Библиоман