Библейски фанатизъм, високотехнологичен екшън, разкриване на най-великата загадка на човечеството!

Написан с филмово майсторство и режисьорска прецизност, изпълнен с богатия житейски опит на автора, трилърът „Ноевият ковчег“ хвърля читателя във вихъра на един модерен апокалипсис.

Дейли Нюз

Относно Ноевия ковчег и теолози и учени са си задавали много въпроси, на които отговор няма вече хиляди години.

Археологът Дилара Кенър — наполовина европейка от Балканския полуостров, знае, че Ноевият ковчег съществува. Наследила е тайната от баща си, който е посветил целия си живот на откриването му, но изчезва мистериозно, преди да обяви сензационната новина. Единствената следа за местоположението на реликвата е едно име — Тайлър Локи.

Инженерният гений и бивш военен Тайлър Локи е изключително търсен и високоплатен заради познанията му за всякакви високотехнологични машини. Животът му рязко се променя, когато близо до морската нефтодобивна платформа, на която работи, се разбива хеликоптер. Локи успява да спаси неколцина от оцелелите, сред които е издирващата го Дилара Кенър.

Милионерът Себастиан Улрик е глава на фанатичен религиозен култ, който използва намерения на борда на Ноевия ковчег артефакт-оръжие за собствени цели в името Божие. Безумният му апокалиптичен план е на път да пропадне заради двама души — Дилара Кенър и Тайлър Локи…

 

Когато създава своите разтърсващи трилъри, Бойд Морисън черпи вдъхновение от разностранния си житейски опит. Инженер с 11 патента и пилот изпитател към НАСА, той участва в проекта за космическа станция „Фрийдъм“. Като член на екипа на Microsoft Xbox разработва игрите Flight Simulator 2004 и Forza Motorsport. Бойд е и професионален актьор.

Съдържание

Ноевият ковчег 5,3

The Ark,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Бойд Морисън

Заглавие: Ноевият ковчег

Преводач: Петър Цветанов

Година на превод: 2010

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: СофтПрес ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010

Националност: американска (не е указано)

Печатница: Издателство СофтПрес

Главен редактор: Димитър Риков

Редактор: Слави Димов

Художник: Радосав Донев

Коректор: Ива Колева

ISBN: 978-954-685-930-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/14756

История

  1. — Добавяне

Библиоман