Затрогваща история, умело разказана в този неподвластен на времето роман от Мери Джо Пътни — авторка на бестселъри и всепризната легенда във вълнуващия свят на любовните романи.

 

Бъдещето не вещае нищо добро за Реджиналд Давънпорт, останал без наследство и изпаднал в немилост. Ала съдбата му предоставя един последен шанс за спасение — да си върне имението Стрикланд, принадлежало на дедите му. И макар Давънпорт да умее да прелъстява жените, се оказва изненадващо неподготвен за смайващата среща с лейди Алис Уестън…

Алис е избягала от свят, изпълнен с недоверие и предателство. За младата жена мъжете са затворена книга, докато новият собственик на Стрикланд не събужда у нея страст, каквато не е допускала, че някога ще изпита. Страст, която може да погуби и двамата. Или да ги спаси, ако съумеят да превъзмогнат миналото си…

 

Завладяващ роман. Просто най-добрият от най-добрите.

Романтик Таймс

 

Името на Мери Джо Пътни неизменно присъства във всички класации за бестселъри, включително тези на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнъл“, „Ю Ес Ей Тудей“ и „Пъблишърс Уикли“. Пет от нейните книги фигурират в годишните класации за най-добри любовни романи на „Лайбръри Джърнъл“, а три от книгите й — в класациите на „Буклист“. Тя е десетократен финалист за наградата RITA на Американската асоциация на авторите на любовни романи, както и на „RWA Honor Roll“. Два пъти е награждавана за цялостно творчество от „Романтик Таймс“ и четири пъти от Асоциацията на Ню Джърси за автори на любовни романи (NJRW). Повечето й романи са исторически, но пише и книги със съвременни сюжети.

 

Скъпи читатели, от всички написани от мен книги, тази ми е любимата. Навярно съм пристрастна към тази моя творба, но се надявам Реджи и Алис да трогнат сърцата ви така, както трогнаха моето.

Искрено ваша, Мери Джо Пътни

Съдържание

Прелъстителят 5,2

The Rake,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Мери Джо Пътни

Заглавие: Прелъстителят

Преводач: Диана Кутева

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2013

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска

Печатница: „Симолини“

Излязла от печат: 27.02.2013

Редактор: Любка Йосифова

Технически редактор: Симеон Айтов

Коректор: Росица Симеонова

ISBN: 978-619-157-039-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/13864

История

  1. — Добавяне

Библиоман