Запознайте се с Лив Майкълс.

Може и да са минали седем години, но бих го познала навсякъде. Разбира се, пораснал е, налял се е на правилните места, но завладяващите му сини очи и наперена усмивка са точно каквито ги помня. Макар да предпочитам да забравя.

Лив Майкълс почти е успяла. Тя е умна, целеустремена и й остават няколко седмици да получи работата, за която мечтае от години. Времето е излекувало старите рани, дори и разбитото й сърце от покрусата да бъде смачкано от първата й любов.

Запознайте се с Винс Стоун.

Жените обичат боеца, особено добрия. За мое щастие, аз съм дяволски добър. Но има една жена, която не проявява интерес. Поне вече не.

Винс „Непобедимия“ Стоун е фантазията на всяка жена… силен, секси, самоуверен и напълно овладян. Растейки заобиколен от хаос, той се е научил да не се привързва прекалено. Любовта ще те повлече надолу. Той обожава жените, държи се добре с тях, поставя нуждите им преди своите… поне за нощта. С наближаването на най-голямата битка в живота му, той трябва да е фокусиран върху тренировките.

Когато съдбата събира отново Винс и Лив, не може да се отрече, че химията все още е там. Но може ли Винс да заличи старите белези от миналото? Или вместо това Лив ще го нарани?

Съдържание

Струва си да рискуваш 5

Worth the Chance,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Ви Кийланд

Заглавие: Струва си да рискуваш

Преводач: Zaharka

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2020

Тип: роман

Националност: американска (не е указана)

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/14166

История

  1. — Добавяне

Библиоман