Читателски коментари (за „Джирусълъмс Лот “ от Стивън Кинг)

  • 1. Wallküre (22 януари 2013 в 21:10)

    Понеже съм заклет почитател на Кинг, чета всичко, което е написал. Така прочетох и настоящия разказ, който е много добре написан, но мен не успява да ме грабне докрай. Малко детски ми се вижда. Може би просто не си падам по вампири.

    • 2. Draven, Malazan (17 юни 2013 в 17:48)

      Жалко, че не ти е харесал… Честно казано това е един от най-силните му разкази изобщо и своеобразен поклон към творчеството на Прокълнатия гений Хауърд Лъвкрафт.

      Само, моля те, не наричай „малко детски“ един от класическите разкази на ужаса и всъщност един от не чак толкова многото на брой наистина хорър разкази на Кинг ;)

      • 3. Wallküre (17 юни 2013 в 18:27)

        Извинявай за „малко детския“:) Малко съм се поизсилила, признавам си. Всъщност, разказът е интересен и добре написан, но явно аз имам предпочитание към по-психологичните творби на Краля. Може би точно заради това, че е толкова култов, се бях настроила да ме разтърси, но това не се случи, най-вероятно заради настройката… Както и да е, това, че не се оказа my cup of tee, не значи, че не е хубав. Със сигурност е засължителен за всеки фен на Кинг:)

  • 4. весо (14 април 2017 в 14:48)

    Все едно го е писал Ловкрафт!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.