Читателски коментари (за „Щамът на Юда “ от Джеймс Ролинс)

  • 1. trabiwoman (30 октомври 2008 в 11:56)

    Цялата поредица е невероятна. Прочетох на един дъх всяка една от книгите и да си призная — не вях чела нещо толкова увлекателно след „Ерагон“ на К. Паолини.

    • 2. gost (6 ноември 2008 в 15:19)

      Шах и мат!

      Или след Ерагон не си чела наистина нищо хубаво или имаме различни критерии за оценяване.

      Вярно е, че романите на Ролинс не са под средното, но не са и шедьоври. И колкото и да ми се иска да съм обективен, намирам твърде много общи черти между тези романи и книгите на Дан Браун. Роулинс няма толкова бомбастични изхвърляния като Браун, но сходствата наистина ме човъркаха докато му четох романите.

      Особено не препоръчвам по ранните романи на автора, много са посредствени и само ще разочароват читателя.

  • 3. влади (14 май 2010 в 11:38)

    Това са пълни глупости, просто автора е умел и много смел разказвач. Чел съм доста книги, но като автор Ролинс е неворятен и умел разказвач. Всеки има право на мнение а моето е че и пъврите му романи са страхотни а любимия ми е Амазония.

    Така, че смело който има време нека да чете автора е номер едно. А че има прилика с Дан Браун, то и много други автори пишат по този начин. Все пак Ролинс пише по от рано от Браун.

  • 4. PeTiFoRi (28 май 2010 в 16:59)

    И на мен ми харесаха всичките му книги — завладяващи са. Не смея да го сравнявам, защото има и други, които пишат по подобен начин, а и не съм критик :)

  • 5. Лоли (26 февруари 2011 в 18:13)

    Книгите му са наистина завладяващи , четат се на един дъх и те карат да си зададеш доста въпроси !! Относно сходството с Браун , както някой по-горе подчерта , Ролинс пише преди Браун и като цяло тематиката на книгите му е доста по-разнообразна ..

  • 6. duffduff (1 април 2011 в 13:24), оценка: 6 от 6

    Поредицата наистина е много увлекателна (поне за мен повече от книгите на Дан Браун, който някой спомена). Много обичам такива книги, които ме карат да се замисля по някои въпроси, от които не съм се вълнувала до момента. Докато чета книгите на Ролинс периодично отварям търсачката да търся повече информация за някои от повдигнатите теми. Това е едно от нещата, които лично аз търся в една книга — не просто да я прочета, за да убия времето с нея, а да науча нещо покрай нея :)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.