Читателски коментари (за „Приказният кораб “ от Филип Хосе Фармър)

  • 1. katia.gr (18 ноември 2013 в 14:22), оценка: 4 от 6

    Това е по скоро един приключенско-социален роман отколкоо научна фантастика. Безкрайни идеологически препирни между героите и батални сцени, които започват да омръзват. Основната линия на повествованието не помръдва изобщо. У читателя остава една огромна фрустрация когато разбира, че Приказният кораб е само втора част от навързан цикъл, от който за съжаление на български са издадени само първите две книги.

  • 2. mailsteg (23 април 2015 в 13:58), оценка: 5 от 6

    Склонен съм да се съглася с предния комантар. Хубава идея но недоразвита.

  • 3. itzoa (12 февруари 2018 в 21:29)

    За съжаление от други хора, чели останалите части, разбрах че идеята е развита и същинското се случва в следващите книги, но по някаква причина издателството закупило авторските права се е отказало от издаването им. Явно на Фармър не му върви с издателствата ;)

    • 4. katia.gr (14 юни 2019 в 12:52), оценка: 4 от 6

      Прочетох навремето останалите части (от френски) по диагонал, защото книгите са дебели, а интригата е много бавна. Тамааан да свърши и хоп нов обрат и всичко наново…..Безкрайно. В което май няма нищо странно, защото автора е писал за някакво периодично издание и всяка седмица е публикувал в него по една глава. Естествено, че би имал интерес историята да не свършва никога.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.