Читателски коментари (за „Огледалото на свети Христофор “ от Елин Пелин)

  • 1. Ayn Rand (27 юли 2010 в 12:28)

    Невероятно актуално звучене! Светла му памет и поклон на изкусния, проникновен до дъното на нещастната човешка душа, майстор на словото — Елин Пелин!

    Обичам „Читанката“ ви, помага да се наваксат пропуснати литературни ценности в училище, в смисъл — изучават се само визираните като задължителна учебна програма автори, произведения и завършваш. По-нататък времето все не стига да се върнеш към любимия автор, а остават толкова неоткрити ниши в творчеството му.

    Благодаря на създателите на сайта и поздрави, и сили, за да се съхраните в нетпространството!

  • 2. Рени (15 март 2013 в 23:50)

    Обичам Елин Пелин.За мен той е най-добрият разказвач .Неговите чудни разкази ме плениха още много малка и сега , малко позабравени , отново ме върнаха в забравения свят на българското село.Поклон!

  • 3. Ренета (25 март 2013 в 18:57)

    Елин Пелин е много умен български поет който има много и прекрасни творби и разкази,които се надявам да се запазят в българският език за много дълго време.Защото това творчество и оптимизъм е единственото хубаво нещо остонало в нашата държава.

  • 4. Fermer (4 януари 2014 в 04:51)

    Четенето е хубаво нещо. Жалко е, че младежите не поглеждат книги, когато трябва в училище. Някои се осъзнават и по-късно, други-никога.

    И Аз съм от късните,но по-добре късно,отколкото никога!

  • 5. Анна Драганова (4 януари 2014 в 08:01)

    Благодаря на сайта, че ме накара отново да се възхитя на този ВЕЛИК Елин Пелин. Горда съм, че съм българка, когато чета такива автори. Винаги ме е възхищавал с майсторството си на прекрасен разказвач.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.