Читателски коментари (за „Сърцата на тримата “ от Джек Лондон)

  • 1. Руси Иванов (25 септември 2008 в 13:20)

    Книгата я намерих на времето в руската книжарница в Стара Загора и въпреки че ми се смеят(заслужено) на руския не можах да я оставя докато не я прочетох.По късно направих и пиратската песничка с която често си спомням за невероятните приключения и неочаквани развития на ситуациите.

  • 2. everyy (5 март 2009 в 22:12), оценка: 6 от 6

    Книгата я открих преди много години в томовете на Джек Лондон.Да си призная останах изумен.До тогава свързвах Лондон с неща като,,Белия зъб,, а тази книга ме учуди много.Фен съм на фантастиката и книгата ми допадна страшно много.А и пропуснах най важното много харесвам пиратите и знам доста за тях.В случая намерих ….може да се каже идеална комбинация.Ако не сте чели нещо подобно опитайте.Няма ли някой да се сети ида направи филм.Ще е трепач!

  • 3. Ники (27 май 2010 в 23:27)

    Филм има, спомням си, че го гледах като малка и ми беше много любим — затова после си купих и книгата. Странното е, че никъде из нета не намирам информация за него.

  • 4. Ники (27 май 2010 в 23:57)

    Успях да открия все пак нещо за филма. Кой да знае, че бил руски. Ето линк за повече информация: http://ru.wikipedia.org/wiki/Сердца_трёх_(фильм)

  • 5. Ts_6 (24 юли 2011 в 20:47)

    Мисля, че има и доста по — стар филм, горе — долу от времето, когато е писана книгата. Пише нещо подобно в предговора. А колкото до самата книга — страшна е!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.