Читателски коментари (за „Домът на Ордена “ от Франк Хърбърт)

  • 1. Valio (7 септември 2008 в 12:31)

    не е пълен текста (след средата липсва една част). Има го в lib.ru,ако се наеме някой да го постне дори и на руски му се разбира.

  • 2. Владимир Анигностов (11 февруари 2011 в 20:09)

    Накратко, сюжет, пренатоварен с „ментални“ отклонения. Далече от оригиналния стил на Франк Хърбърт. Бих се радвал, ако Бр. Хърбърт и К. Андерсън продължат съвместната си работа, но наистина е по-добре да се следва стила от „Дюна: Родът Атреидес“ — екстремен и динамичен.

  • 3. Христо Блажев (16 март 2011 в 22:19)

    Посочената анотация няма нищо общо със сюжета на произведението, бих я заменил на ваше място. През следващата седмица ще публикувам обширно ревю на цялата поредица в Книголандия (http://www.knigolandia.info/), чувствайте се свободни да използвате коя да е част от нея, за да не остават читателите с грешни впечатления.

    Иначе поздравления за огромния труд, за да го има това и още много страхотни произведения. Всичко добро и успехи.

  • 4. Димитър (26 юли 2011 в 16:49)

    Чел съм цялата поредица. Първата и втората част са т.н. „екшън“. Следва една истинска поредица от филосовски, прорязващи нови пътеки в съзнанието на мъжката част от планетата книги. Това е инфо не за всеки. Междудругото, описаните в книгите съития са „били“ защото са минало, но все пак са били!

    просто нашата и яхната Тринадесета Вселена са сързани по особени начини.

    Но това е съвсем отделен въпрос. Мисълта ми беше че има такова място въвъ Великата Вселена. Ходил съм там. И не само аз. Сега е по-различно от това, което се описва в Книгите, но факт е че съществува такава Вселена.

  • 5. mailsteg (17 юли 2012 в 17:16), оценка: 6 от 6

    Великолепен завършек на тази поредица.

    Беден ми е речника за да изразя възхищението от тази история.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.