Читателски коментари (за „Съблазнена от пирата “ от Руби Диксън)

  • 1. Swetlana krystewa (28 октомври 2019 в 16:30), оценка: 5 от 6

    Хареса ми, интересна история, но някак, много малко се ухажваха. И тава, да не да отмъстиш, напълно заслужено, и да не помогнеш на други жертви, от твоята раса…

  • 2. himeno (7 май 2021 в 01:41), оценка: 5 от 6

    Хареса ми изчанчената идея на сюжета, заслужава си четенето. Всъщност ми харесаха всички книги от поредицата. Макар историите да се развиват твърде бързо и невероятно, и сексът да е малко в повече, книгите ми харесват. А тази ми е любимата, точно заради нестандартните обстоятелства.

  • 3. himeno (30 януари 2022 в 17:25), оценка: 5 от 6

    Тази ми е любимата от поредицата и не знам защо има по-малка оценка. За мен е, може би, най-добрата като оригиналност и изграждане на героите, НО… наистина нещата се случват твърде бързо. Може би ако имаше повече романтика и изграждане на отношенита и по-млако разгонени същества, от това би излязла незабравима книга. Не разбирам защо всичките й 1000 книги са препълнени с толкова много секс и разврат (хич не преувеличавам, само прочетете втората и четвъртата книги от поредицата, направо кошмар). Хубаво, че авторката е талантлива и успява да подведе историята сравнително плавно към тези сцени иначе би било направо неприятно за четене. Също, хубаво е, че нищо значимо не се счучва в тях и са почти еднакви, за това спокойно може да се прескачат.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.