Читателски коментари (за „Гробовни тайни “ от Саймън Бекет)

  • 1. Devoted of Slaanesh (25 март 2019 в 20:04), оценка: 4 от 6

    В този роман има ретроспекция към миналото на д-р Хънтър — случай започнал десет години преди събитията в предните три книги и останал донякъде нерешен.

    Нивото е прилично, но детайлите куцат малко. Като никога се досетих кой е убиеца, може би защото ми стана неприятен от самото начало.

  • 2. stoeva9090 (4 юни 2023 в 20:33), оценка: 4 от 6

    Добра книга, но предните 3 повече ми харесаха. По-интересно ми беше какво крие Софи, отколкото кой е убиеца (и аз се досетих, но обяснението беше малко ала бала).

  • 3. ЕвДавид (25 декември 2023 в 09:05)

    Предните три книги от поредицата ми харесаха повече. Тук в -ГРОБОВНИ ТАЙНИ — имах усещането, че сякаш чета друг автор понеже начинът на действие и разгръщане на историята е по- различен. Бих определил книгата като класическо криминале.

    Хареса ми това, че авторът ни върна назад във времето и разкри малко повече за семейния си живот и катастрофата довела до смъртта на семейството му. От там нататък, вече в настоящето, се започна със съмненията и тайните. Общо взето колкото по напред вървях по- объркано ставаше. Все пак последните страници ги прочетох с вълнение, особено като се разбра, че Софи също е замесена по един или друг начин, пряко или коствено с убийствата. Това за открития дневник на една от жертвите бе страхотен подход да се задържи вниманието на читателя до самия финал.

    ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.