Читателски коментари (за „Вълка на Нул “ от Максим Проданов)

  • 1. AdlerTag (1 ноември 2018 в 23:41), оценка: 6 от 6

    Отлична фантастика, и което е най-учудващото написана е от българин. Да има и други много хубави български фантастични книги, като Енерган 22, Психопрограмирания, Провинция Пет, Муменшанц, Пътя на Икар и т.н…Но този роман определено си отива към категорията бестселър и шедьовър на световно равнище. Пожелавам на автора много успехи, и да се пробва на Запад. Според мен там романа ще го глътнат като топъл хляб, а защо не и в Америка и Холивуд…От тази книга може да излезе страхотен сценарии за филм.

  • 2. kikot86 (2 ноември 2018 в 12:45)

    Страхотна книга, фантастика на световно ниво. Съвсем случайно попаднах на нея и я препоръчвам на всеки фен на жанра. Определено си струва да се прочете — страшно увлекателна, интензивна, многопластова, приключенска и същевременно дълбоко човешка и философска. Чете се буквално на един дъх и когато стигнеш до края, нямаш търпение за още. И аз пожелавам много успехи на автора и се надявам скоро да ни зарадва не само с втора част, но и „Вълка на Нул“ наистина да е поставя на началото на цяла вселена. Приятно четене :о)

  • 3. ruslantrad (2 ноември 2018 в 18:11)

    Книгата си струва определено — написана на хубав език, с много добър сюжет и от автор, който знае какво прави. Българската литература имаше нужда от свежест в този жанр! Препоръчвам напълно.

  • 4. ledybird (6 ноември 2018 в 12:11), оценка: 6 от 6

    Книгата е страхотна! Прочетох я на единдъх и с нетърпвние очаквам следващите.

  • 5. batekoko72 (7 ноември 2018 в 20:10)

    Завладяващо и интригуващо четиво, поздравления за автора. В момента в който си помисля, че знам какво ще последва се оказвам опроверган. Още веднъж благодаря за приятно прекараното време четейки тази завладяваща книга.

  • 6. tonymm6491 (14 ноември 2018 в 19:45)

    Книгата ми хареса, но и леко разочарова. В края ѝ, част от героите умряха набързо, а можеше да се доразвият, защото финалът предполага продължение.

  • 7. mcv (23 ноември 2018 в 10:30)

    Книгата има дълбочина на сюжета, изпраща послания и определено те кара да мислиш върху вечното и изначалното — добро и зло, роби и господари.

    И в същото време имах усещането, че е писана от двама души, има места, които са като претупани и такива, които изненадват, докосват точната струна в читателя.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.