Започнахме развитието на нов библиографски проект и активно търсим хора, които да участват в него и да помагат за обогатяването му.

Читателски коментари

(за „Лабиринтът“ от Кейт Мос)

Пускане на нов коментар

  • 1. lyubima (21 октомври 2017 в 07:17), оценка: 5 от 6

    Интересен разказ за съдбата на катарите в южна Франция. За богомилството у нас едва се споменава в учебниците и ако не се интересуваш специално, едва ли ще знаеш, че години наред е съществувала силна тяхна църква редом с римокатолическата. Обявяването им за ерес, преследване и изгаряне на хора е било в резултат на страха на Рим от загуба на влияние в тези земи. В хода на повествованието се споменава България като място, където е възникнал този светоглед. Подробно описание на местности и ежедневни дейности, също като на кино. Преводът е блестящ. Мисля, че тази книга е сериалът „Пазителите“. От серията Лангедок има още две книги — Гробницата и Цитадела. Ще ги чакам с нетърпение.

Пускане на нов коментар

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар