• 1. vens (3 септември 2016 в 15:53), оценка: 6 от 6

    Велик край на една велика поредица.

  • 2. Хрис Бадаров (11 февруари 2017 в 16:05)

    Невероятна поредица с невероятен край. Препоръчвам я на всеки!

  • 3. Невен Терзиев (26 октомври 2017 в 19:30)

    Въпреки, че поредицата е от 14 книги, накрая съжалявах, че няма още. Невероятно увлекателна и пресъздаваща различен свят поредица. Държи интереса от началото до края. Препоръчвам я горещо на читателите на този тип жанр.

  • 4. berserker (22 септември 2020 в 12:41), оценка: 1 от 6

    Брандън Сандерсън е опорочил напълно творбата на Робърт Джордан! Вкарани са задължителните за западната ултра-левичарска идеология — хомосексуализъм и краен феминизъм! Стига се до невероятният абсурд да се разглежда стара битка от гледната точка на жена, как била скришно помагала на главният герой, като изгорила с магия лицето на злодея и той се разсеял и само затова главният герой го бил убил, но ние няма да го споменаваме в първият разказ на битката! И така се създава пълнеж за поредицата — една и съща битка да се разказва два пъти. Растежът на характера и силите на Дракона са на метода идиот — проба грешка и това е напълно нормално и интересно. Обаче второстепенните герои, особенно жените са прекалено уверени и безгрешни! Предварително знаеш, че ще успеят в своята мисия блестящо и способностите им растат но абсурдно безсмислени величини. Последната битка е пълна с абсурдно силни магии навсякъде като евтин холивудски филм. По този начин се създават невероятни дупки в логиката на цялата поредица. Като всички злодеи са толкова силни, просто се събират на куп, телепорт след телепорт и да убиват всички приятели и роднини на дракона. По този начин ще дестабилизират психиката му, каквато е целта! Да ама не?

  • 5. Аззи (2 април 2023 в 18:03)

    Края на любима книга винаги ме натъжава малко. И въпреки някои наистина прекалени неща — като все по-досадната Егвийн например, четох с удоволствие.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.