Читателски коментари (за „Пазителят на сънищата “ от Пинелъпи Уилямсън)

  • 1. зина (9 юли 2008 в 13:10)

    Една наистина страхотна книга.струва си да я прочетете!!!!

    Силата на любовта побеждава всичко и всеки.

    струва си да я имате.

  • 2. гери (15 юли 2008 в 16:20)

    Страхотна книга непременно я прочетете

  • 3. gost (26 август 2008 в 18:48)

    Прочетох я. Една Част в мен говори, че това е хубава книшка, приятна за четене, описваща силата на любовта и прочее. Друга част от мен пък твърди, че има доста и наплитко наблъскани фройдистки теории, които можеха да бъдат прикрити малко по-съвестно. Друго, което ме впечатли е, че или авторката не знае, или никой не й` е казал, че и до сега всеки, имащ себе си за законен владетел (може и управник) на соверенна страна по непонятни причини има навика да налага най-строги наказания на печатащите (и сечащи) пари без неговият пряк контрол. А преводачката трябва много да й се е спало щом е поставила в репликата на главния герой идиом от рода на „гол като пушка“.

    Приятно четене.

  • 4. Pandora (8 април 2013 в 20:14)

    Скъпи Gost, първо — пише се „книжка“, а не „книшка“, второ — пише се „суверен“, а не „соверен“. За трето, първо ще прегледам книгата и после ще коментирам пак.

  • 5. teodopa (12 август 2014 в 20:32), оценка: 6 от 6

    Много ми хареса книгата, грабва и държи интереса ти до последната страница.

  • 6. вълчица (18 април 2022 в 13:28)

    Тъй като решавам дали да чета една книга според анотацията, издирих за тази книга, преди да я прочета: Увлекателен любовен роман, опакован в исторически контекст с рафинирано еротично докосване. Действието се развива през 1157, когато Уелс и Англия са в постоянна война. За да запази мира в своята родина, червенокосата принцеса Ариана се съгласява на принудителен брак с мистериозния черен рицар Рейн. Въпреки младостта си той вече е участвал в много кръстоносните походи и печели не само трофеи от турнири, но и жени. Целият му живот обаче е белязан от факта, че е незаконороден. За да изтрие този недостатък той трябва да се ожени за Ариана

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.