Читателски коментари (за „Царството на злото “ от Клифърд Саймък)

  • 1. MikoBG (5 юни 2007 в 00:30)

    Доста слабо за този автор. Докато четях, на моменти си мислех, че не е от него!

  • 2. acutebujo (17 юни 2013 в 15:55)

    Тази книга Саймък, докато е писал е бил в влошено състояние, бил е в клиника, и приятел му е помагал да я напиши. Така си обяснявам ниското ниво на книгата

  • 3. Stas Kirov (21 юни 2015 в 20:14), оценка: 5 от 6

    Прочетох вече почти всички книги на Клифърд Саймък и имам изградени критерии , а и база за сравнение с други автори пишещи в този жанр.Това ми дава право и възможност да опровергая по — горните негативни коментари изцяло и напълно.

    Книгата е много хубава! Рядко съм се дакосвал до автор, който да умее така добре да пише Фантастика и Фентъзи едновременно!

    Благодаря на всички, направили с труда си книгите му достъпни в Читанката!!!

    П.П

    Обикновено избягвам да влизам в спор с коментиращите, но наскоро се запознах с човек, който прочита или не дадена книга повлиян от коментарите под нея, и не ми се ще да има и други такива, отблъснати от незаслужено-негативните под тази!

    Приятно четене!

  • 4. Фракс (22 юни 2015 в 02:03)

    Клифърд Саймък има един наистина велик роман — „Градът“ и два много добри — „Резерватът на таласъмите“ и „Гробищен свят“. Има и няколко, които стават, но не са нещо особено, от типа на „Пръстен около Слънцето“ и „Отново и отново“, „Времето е най-простото нещо“… Но преобладаваща част от произведенията му са пълна боза. Последното се отнася с особена сила за опитите му да пише фентъзи — клише до клише, герои, излезли сякаш от комикси и липса на каквито и да е оригинални идеи. Четете, но без особени очаквания, за да не останете разочаровани.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.