Читателски коментари (за „Петата планина “ от Паулу Коелю)

  • 1. ВАЛ (9 май 2011 в 01:08)

    Според мен истерията покрай Коелю бе предизвикана поради факта че всички така наречени звезди го популяризираха и стана модерно да държиш в ръка книга на автора.Има интересни попадения но на моменти доскучава.Специално за тази книга доста се потрудих докато я завърша, но има поучителни сентенции макар и комерсиални….

    Понякога в живота ни се случват нещастия, които не можем да избегнем. Но все има някаква причина, за да ни се случват. Едва когато ги преодолеем, разбираме защо са се появили в живота ни."

    Действително понякога светът сякаш заговорничи срещу нас и именно тогава се запитваме: „Защо това трябва да се случи на мен?“ Пред неизбежното някои се обезсърчават, други обаче стават по-силни, а най-мъдрите извличат поука.

  • 2. фипини (23 юли 2011 в 00:07)

    това е една от най хубавите ми книги наред с Алхимикът

  • 3. Petyo123 (20 юли 2013 в 12:11), оценка: 6 от 6

    Прекрасна книга , книга , която след като я затвориш / или загасиш таблета ;) / после дълго се сещаш за нея .Стила на писане се различава от другите му произведения ,чувства се една широта , панорамност на описанието и многопластовост на разказаното . Още веднъж -по десетобалната система > 19 + !

  • 4. Мечтателка (17 септември 2013 в 13:57), оценка: 6 от 6

    Книгата е страхотна и е много поучителна !

  • 5. georgi3 (6 юни 2018 в 22:07), оценка: 5 от 6

    Чудесна, лека и увлекателно поднесена история,преплитайки исторически факти, религия и психология.

    Доста поучителна книга- типично за автора.

    Лично на мен , доста ми допадна.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.