Читателски коментари (за „Дарът на орела “ от Карлос Кастанеда)

  • 1. Black Wolf (21 ноември 2008 в 11:54)

    Една от най-големите (и ловки!) фалшификации в литературата на 20 век… ))

    • 2. Все Едно (9 март 2009 в 15:47)

      Хах, защо мислиш така, Black Wolf? На мен лично книгите на Карлос Кастанеда промениха живота ми. Невъзможно ми е да напиша тук как точно, но сега се чувствам най-щастливия човек на света и ако има неща, които ме правят нещастен, знам че е в моя власт да дам всичко от себе си да ги променя. Уникално състояние на духа наистина. Все едно, любопитен съм все пак, Black Wolf, защо мислиш така?

  • 3. м тод ето (24 март 2009 в 21:46)

    Изправени пред застрашителната сянка на древните пирамиди, ние виждаме как слънцето се скрива зад хоризонта и нощта идва. Какво да каже пътешественикът с треперещите от умора крака и ръце, със изтерзаните сетива и объркан ум? Надява се да доживее до следващото слънце… Така и читателят се чувства, когато за пръв път се докосне до книгите на Кастанеда.

  • 4. Гегера (8 март 2012 в 21:58)

    И на мен книгите на Кастанеда промениха живота или по точно изясниха някои аспекти.Тези книги са за хора търсещи познание.И могат да се разберат от тия дето са достигнали до подходящия етап на духовно развитие.

  • 5. борис марков (8 май 2013 в 20:07)

    Възхитен съм от книгите на Карлос Кастанеда, промениха мирогледа ми, дадоха ми духовен заряд — много ги ценя и ги препрочитам при възможност, препоръчвам ги на всеки

  • 6. Милен (30 април 2017 в 21:38)

    Дарът на Орела,

    тази книга мога да кажа, че е превъзаходна , но повече от превъзходност ще бъде за истинския читател, ако прочете всички книги на Кастанеда защото те се допълват взаимно и великия Дон Хуан неговия учител допълва във всяка една от книгите.

    Аз лично моля всеки един читател поне да помисли за НАМЕРЕНИЕТО ,ако не друго.Със сигурност няма да му навреди а точно обратното.

    Края на месеца април 2017 година.

    Милен

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.