Читателски коментари (за „Моето семейство и други животни “ от Джералд Даръл)

  • 1. МираЙК (7 юли 2012 в 16:17)

    Страхотна книга! и не само тази. Имам солидна колекция от книгите на Джералд Даръл и всяка една е написана с такова чувство за хумор и заредена с толкова много любов към природата и толкова много знания, че не може да те остави безразличен.

  • 2. Freja (25 април 2013 в 17:52)

    Много забавна книга,както и всичките книги на Даръл,между впрочем. Невероятни описания на природа и фауна,искрящ хумор и позитивна енергия!

  • 3. linesta (12 февруари 2014 в 08:48), оценка: 6 от 6

    Любимият ми автор! Бях дете когато го открих.. четях приказните описания и се пренасях в различна вселена наситена с цветове, скорпиони и инатливи магаренца, пропита с аромата на индийски подправки и средиземноморска екзотика, с полъх на маслини и домашно вино, на морски костенурки и рояци светулки. Живеех с малкият Джери, интересуващ се от всички животинки на остров Корфу, с пубертетски те неволи на Марго, с вечно мрънкащия Лари и мъжкаря Лесли, с дребничката им майка, обединителят на семейството въпреки дребният си ръст.. Препрочитах всички страници отново и отново, дишах с тази книга и.. мечтаех…

    • 4. A Warrior of Light (3 март 2017 в 20:39)

      Взехте ми думите ит устата;-) тази книга винаги ми напомня за лятото…

  • 5. Dakapo (14 август 2020 в 15:20), оценка: 5 от 6

    Все още не съм допрочела книгата. Прочетох интересни факти за Джералд Даръл и се учудих като разбрах, че книгата има продължение. Имам я в списъка с книги за лятото и съм доволна от избора си да я прочета (защото аз не съм много по флората и фауната). Написана е с толкова чувство.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.