Читателски коментари (за „Племенникът на Магьосника “ от Клайв Стейпълс Луис)

  • 1. Дити (25 май 2013 в 15:32)

    Книгата е много хубава и завладяваща, както и цялата поредица. Заслужава си да я прочетете!!! Аз вече го направих и съм много доволна. Ако се чудите какво да четете и обичете фентъзи, Нарния е точно за вас.

    Понякога ми се приисква да съм там и винаги когато чета имам чуството, че всичко се случва пред мен.

    !!!Много хубава поредица!!!

  • 2. Зори (12 януари 2015 в 16:41)

    Хубава книга! Кара ме да се връщам в детството още, когато я четох за първи път. Кратко, леко и приятно четиво, подходящо за всякаква възраст. Приятно четене!

  • 3. Искра (4 февруари 2015 в 22:27)

    Чудесна книга, както и цялата поредица. Много живо и детайлно описание на природните картини, има много динамика в сцените и чиста магия в разказа. Наистина имам чувството, че читателят е пряк свидетел на всичко случващо се. Интересното още в тази поредица е че винаги попадаш в Нарния от различни места и всеки път се питаш откъде ли е пътят към приказната страна тази път. Нарния сътворена от песен, със слънце, светлина и любов; Нарния, до която стигаш само след като преминеш пречистен през вълшебната гора; Нарния, до която се стига с вълшебен прашец, като онзи на феите и която ти носи вечен живот и щастие, ако си достоен човек. Прочетете я!

  • 4. Анна-Мария (5 февруари 2015 в 19:04)

    Прекрасна книга, много е хубава. Останах много доволна, когато майка ми я прочете. Много е интересна и хубава. Там пише за сътворението на страната Нарния и от какво е направен вълшебният дрешник от " лъвът вещицата и дрешникът". Книгата е превъзходна, също там пише че професорът от „лъвът вещицата и дрешникът“ се казва Дигъри. В тази книга се разбират много интересни неща. Аз съм Анна — Мария на 7г.

  • 5. pasko74 (6 февруари 2023 в 20:17)

    Един въпрос към Анна-Мария :) А сега, когато си на 15 години, харесваш ли книгите за Нарния? Аз продължавам да им се удивявам — сега съм на 48.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.