Читателски коментари (за „Изходът “ от Мел Одом)

  • 1. Devils_Lover (8 март 2012 в 21:43), оценка: 6 от 6

    Мел Одом — един брилиянтен мислител и страхотен творец! Имах възможност да прочета много произведения, за да стигна до извода, че много малко от днешните нашумяли автори, пишат за различни неща. В техните новели най-често се разиграва някоя лигава любовна история и тъпи интриги, особено при вампирските романи! Просто се бях отегчила, добре че се натъкнах на този невероятен писател (преди около година), просто вече не заспивам след вяка следваща страница като например докато четях Здрач и Дневниците на Вампира! Просто бяха толкова блудкави и слаби, че ми се ревеше за читателите, които са се влюбили в такива средно статистични герои… Докато героите на Мел Одом, просто те карат да тръпнеш в очакване, всеки е с различен характер и е невероятен учител за другите, но дали другите ще рзаберат неговите поучения зависи от тях ( под другите имам в предвид читателите)… Просто си заслужаваше да прочета и първата часта на вледеняващата трилогия Hellgate London, тъй като намерих в книжарниците само втора и трета част! Бях играла наскоро и играта и наистина ме впечатли стилът му на писане, не толкова подтискащ, изключително увлекателен и разбираем! Не знам какво да кажа — Мел Одом е върхът! Обожавам го и го препоръчвам на всички малки и големи читатели, и търсачи на свясна новела и невероятен екшън!!!

    • 5. atila_sami (11 юни 2015 в 22:36), оценка: 6 от 6

      Един от малкото добри модерни автори.

      Друг добър автор на фентъзи е Джо Абъркромби

  • 2. altair15 (27 май 2012 в 16:19), оценка: 6 от 6

    Книгата е супер. Много ми хареса коментара ти Devils_Lover.

  • 3. War (23 септември 2012 в 23:11)

    Купих си книгите понеже си падам по тази тематика и страшно много ми харесаха. Надявам се, да си намеря и други подобни.

  • 4. hr1schev (16 ноември 2012 в 18:19)

    Много приятно ме изненада. Играх играта с удоволствие, понеже съм фен на жанра. Подходих към книгата с едно на ум — все пак е книга по игра… Изчетох я много бързо и с удоволствие, така и не можах да намеря втората затова явно ще я чета от тук. Третата си я купих преди и тя да изчезне. Адски е пристрастяваща, от доста време не ми се беше случвало да си казвам „И тази глава и ся лягам… И тази глава и си лягам…“

  • 6. viki12 (10 септември 2015 в 16:51), оценка: 6 от 6

    Една от най-добрите книги които съм чела с такава тематика.Завладяваща и динамична . Препоръчвам я !!!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.