Читателски коментари (за „Люби ме тази нощ “ от Нан Райън)

  • 1. zepi (23 март 2016 в 15:28), оценка: 5 от 6

    Оценка 5. Интересна е и си заслужава да я прочетете.

  • 2. Дидич (29 март 2016 в 19:57)

    Краят на гражданската война в САЩ. Младата и красива вдовица Хелън е принудена да наеме войника от армията на северните щати Кърт и неговия малък син да и помагат в поддържането на ранчото и. В началото между двамата стоят много предубеждения и студенина. Стъпка по стъпка, преодолявайки заедно трудностите двамата се опознават и искрата прескочила между тях се превръща в пожар.

  • 3. Далида (3 април 2016 в 15:40)

    Интересна история, чудесна градация на характерите, много добре написана.

  • 4. Zubarka (6 май 2017 в 22:52), оценка: 6 от 6

    Напълно съм съгласна с Далида. Ще добавя само, че за мен това е перфектната любовна история. Наистина много добре написана, достоверна. Препоръчвам.

  • 5. diciana (26 април 2020 в 15:01), оценка: 6 от 6

    Книгата е много добра, героите са със силни характери и въпреки загубата на половинките си успяват да открият любовта и да продължат живота си заедно. Еротичните сцени са в последните глави, а не в началото или в средата както е при много други книги от жанра.

  • 6. МарияМария (23 февруари 2021 в 03:58), оценка: 4 от 6

    Прекрасна и реалистична история.

  • 7. catcher (22 септември 2021 в 00:01), оценка: 6 от 6

    „Шедьовър“ е силна дума, но тази книга се превърна в една от любимите ми (от този жанр) и поради тази причина ѝ поставям толкова висока оценка. За мен лично постепенното назряване на чувствата стои в основата на добрия любовен роман, обратното ми се струва нереалистично, а и в голяма степен безинтересно. Винаги ми се иска да има напрежение между героите, което да се покачва в течение на времето, а не изведнъж — било то емоционално, сексуално, всякакво. Затова и истории, развиващи се стремително още в първите глави, ме отегчават много бързо. Очакването на кулминацията в отношенията, съчетано с интересни и силни характери, това е, което оценявам в този вид литература. Определено настоящият роман си имаше всичко, което търся, дори нещо повече — второстепенните герои са също интригуващи и допълват историята перфектно, а и историческото време също допринесе, поне за мен, защото този период винаги ме е вълнувал. Със сигурност бих се върнала към тази книга след известно време, с удоволствие ще си припомня тази красива любов между Хелън и Кърт.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.