Читателски коментари (за „Контролът “ от Виктор Суворов)

  • 1. Радж Шарк (23 октомври 2008 в 11:17)

    Страшно!

  • 2. Голям фен (20 юни 2010 в 14:48)

    Всички книги на Суворов са страхотни лично съм проверявал всеки цитат който използва и винаги се оказва прав.Невероятен разказвач с убийствен сарказъм.Аз съм му страхотен фен.

  • 3. Mruny (10 ноември 2013 в 19:12), оценка: 6 от 6

    Книгата разбива всички представи, уникално написана, не можеш да спреш да четеш до края. А изненадите са на всяка страница, да не говорим за финала. Най-много ми харесваше нишката за асоциацията между Настя и Сталин, това леко насочва за развитието на събитията. Една от най-невероятните книги, които съм чела.

  • 4. Ивайло Атанасов (20 януари 2014 в 04:23)

    Когато четох за пьрви пьт Суворов и аз се оградих с доста добвьчна литература. Не вярвах и на дума, от това, което рише. А после повярвях. По някои сведения Жар-Птица умира през 1981-ва в родината си. По други тя е самата Евита Перон. Това обяснява много необясними факти. Беспорно е, че е най дьлбоко законспирирания руски агент за всички времена. Ето защо може никога да няма трета част част .на романа.

  • 5. Бин (23 май 2014 в 23:20)

    Поредицата е от 3 книги.

    1. Змеед — за Ширманов, помощника на Холованов и как свалят Ягода.

    2.Контрол — тази тук

    3. Избор — как Настя става агент в Испания.

    Тук може да се прочетат онлайн или да се свалят на руски

    http://www.e-reading.ws/bookbyauthor.php?author=14782

  • 6. Ir Tse (1 ноември 2020 в 06:54), оценка: 6 от 6

    Историята е разтърсваща. Герои, които никога няма да забравя Жар птица и Дракона, е разбира се и другарят Сталин, той е незабравим. Трудно ми е да коментирам, каквото и да кажа, ще бледнее. Уникален стил на писане, със сарказъм, ирония и хумор. И ако не беше написана в този стил, сигурно нямаше да е трилър, а хорър.

    Жалко, че има много малко прочитания. Читатели, да не ви спира факта, че книгата е квалифицирана в графа, документална проза, комунизъм, тоталитаризъм. Въобще не е скучна, грабва те от началото и не те оставя въобще. Каквото й да вършех умът ми все е в книгата дори и след нейният прочит.

  • 7. Костадин Бояджиев (17 февруари 2022 в 22:55)

    Безпорно конкретната книга е красиво литературно четиво, НО…

    Суворов описва социлаизма с тъмните му краски, това доближава хората до реалност далеч от днешната. Но в книгите си някак не отбелязва, че описаната от него картина е присъща както за СССР, така и за Япония, Германия, САЩ, Англия…

  • 8. Foox1960 (9 октомври 2023 в 02:37)

    Увлекателно! Човек се замисля-а може и да е било точно така!

    Е,не съвсем точно,но главната идея нищо чудно и да е почерпена от

    историческата реалност.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.