• 1. milendimitrov (10 март 2009 в 16:38)

    Всеки читател, който има интерес в областта на човешките и професионални отношения, както и важните взаимовръзки между тях с интерес ще прочете тази книга. Тя е много по-вълнуваща от криминален роман,драматична и човечна, истински затрогваща. Чете се на един дъх — едно забележително приключение. Благодаря на хората положили своя труд, тази книга да е достъпна за всички.

  • 2. Асен (12 юни 2013 в 11:34)

    Интересно съвпадение: чета книгата „Произведено в Япония: Акио Морита и Сони“ на читанката си — Sony PRS-505. Заглавието на книгата е едновременно и бранда/производителя на това полезно устройство, което вярно ми служи вече четвърта година. Впечатляваща, предизвикваща вътрешна полемика, информативна, полезна, увлекателна — книгата е от калибъра на „Моят живот и моите успехи“ на Хенри Форд.

    И един нюанс в самият край на книгата, в издателското каре: преведена е на български и е издадена от Министерство на външните работи в тираж 10 (десет!) екземпляра, за вътрешно ползване.

  • 3. Георги (26 ноември 2015 в 15:36)

    Уникална книга, всеки който харесва Сони трябва да я притежава. Много образователна и с куп интересни факти за създаването и развитието на компанията.Приятно четене!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.