Читателски коментари (за „Потопът “ от Уилям Дийц)

  • 1. Evergreen (13 май 2011 в 16:32)

    По принцип съм голям фен на компютърните игри, но тази точно не съм я играл защото нямам XBox и поради това историята я научих само от книгата. С голям интерес прочетох първата книга и се изненадах, че се е получила толкова добре, въпреки че е по игра.

    За съжаление не мога да кажа подобно нещо за втората книга. Тя е от друг автор и това може би е големият проблем. Книгата е едно безкрайно описание на екшън и битки и то по такъв начин, че е невъзможно да се следва действието, кой, къде, какво и защо прави. Към средата на книгата даже почнах да прескачам по някой и друг пасаж, защото просто ме изморяваше като четях всичко това.

    Да не говорим, че идеята за предназначението на Хейло, което трябва да унищожи живота за да унищожи Потопа, ми се струва идиотска. Някак си ми се струва по логично, че някой би искал да унищожи въпросния Потоп, за да не унищожи той самия живота във вселената, а не да унищожаваш всичко живо, за да унищожиш заразата, която след това ще ти е все тая дали ще заразява или не.

    Абе както и да е… Накратко — ужасна книга.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.