Читателски коментари (за „Цялата истина “ от Дейвид Балдачи)

  • 1. atman (25 април 2009 в 11:54)

    За мен този роман е изключителен.

    Показва най-модерните начини за манипулиране на общественото мнение в епохата на интернет. Описните методи за манипулация често ги виждам в интернет.

    Романа се чете на един дъх. Не го пропускайте!

    • 2. gost (26 април 2009 в 07:52)

      Съгласен съм, че романът е страшно добър и можеби най-добрият на автора. Сюжетът е до болка познат от класическите трилари за световна конспирация само без лигави целувки към края, което си е сериозен плюс. Идеята обаче е интересна, добре представена и заслужаваща внимание.

  • 3. faith (30 юни 2009 в 15:53)

    книгата е страхотна! чете са на един дъх!

  • 4. Икран (22 март 2013 в 09:16), оценка: 5 от 6

    "…Скръбта е много особено чувство. Някои хора твърдят, че е процес с много фази. За всеки е различно. Но човек се чувства толкова самотен, че не виждам друго име за това състояние освен… Освен рядък вид персонален ад… "

    Съжалявам , че толкова късно прочетох и срещнах този забележително добър ДБалдачи :-)

  • 5. Stas Kirov (9 май 2014 в 02:23), оценка: 5 от 6

    Идеята е хубава и ако човек се поогледа в интернет пространството и се върне към стари и печално-известни събития и публикации, придружени от съпътстващите ги коментарни истерии, е лесно да открие такива манипулативни неистини. В по-новите страници на съвременната ни история има няколко такива примери, завършили с конфликти, и с много безмислени жертви…

    Пък и настоящето ни предлага такива ситуации…

    Нужно е преди да се съди сурово и крайно, да се търси истината между редовете и то задължително от няколко, и противоположни източника!

  • 6. kalanova (20 юни 2015 в 18:49), оценка: 5 от 6

    Това е една от малко книги, които след като съм ги прочела, няколко дни ги изживявам и мисля за героите.

    Много ми хареса идеята на автора, обяснението на политическите събития, манипулацията, но най-много ми хареса невероятното пресъздаване на героите, изживяванията им и чувствата им.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.