Читателски коментари (за „Експлозивно “ от Матю Райли)

  • 1. SecondShoe (26 март 2009 в 19:01), оценка: 6 от 6

    Четох книгата отдавна, но остави ярки впечатления у мен. Определено е страхотна както и другите произведения на автора. В книгата има много динамика поднесена по увлекателен начин. Силно я препоръчвам на всички!

    За автора: Матю Райли е роден в Сидни на 2 юли 1974 г.

  • 2. Ti6anko (28 август 2009 в 00:05)

    Книгата е супер, има много динамика и е страшно увлекателна. Чете се на един дъх :)

  • 3. миша (10 декември 2010 в 18:54)

    Книгата е страхотна,горещо ви я препоръчвам.

  • 4. didiat (3 април 2013 в 16:43), оценка: 4 от 6

    Интересно четиво, но не можах да се отърся от усещането, че чета сценарий на холивудски екшън.Опитал се е автора да наблъска всичко в книгата-приключение, екшън, политика, фантастика, американски хумор-и се е получила манджа с грозде…А да не забравим и този супер екшън-герой,хибрид между Батман,Супермен,Спайдърмен и т.н. „мен“-ове, който се пребори с всевъзможни спец-отряди, косатки, тюлени, атомни бомби…..страшна работа:) Иначе безспорно силна черта на книгата е динамиката на действието, не те оставя за секунда да поемеш дъх, дори за да осъзнаеш колко абсурдни неща се случват.

    Ако ви се чете подобен жанр бих препоръчала Джеймс Ролинс- в пъти по-добър! Опитал се е Райли да го стигне, ама и срещу него да тича пак няма да му се получи!

    • 5. drackon (3 април 2013 в 16:47)

      Има хора, дето от всичко са недоволни…За Ролинс си прав, но Райли си има своя чар, екшън и майсторство. Като не ти харесва — не го чети, но не давай такива ,,компетентни" мнения…

      • 6. didiat (16 април 2013 в 12:28), оценка: 4 от 6

        drackon, не ми се иска да превръщаме мястото за коментари във форум,но тъй като коментарът Ви е насочен към мен ще отговоря:

        1. Не знам защо решихте,че от всичко съм недоволна. Просто самата книга нещо не беше по вкуса ми. Хората сме различни, различни неща ни харесват. Ако всички харесвахме едно и също половината автори да са умрели от глад.

        2. Нямам претенции мнението ми да е компетентно. Не съм критик, а читател. Никъде в сайта не пише, че само „компетентните“ имат право да се изказват. Това, че моето мнение е такова, не означава, че книгата е лоша- има си своя чар както казахте.

        3. Радвам се все пак, че поне за Ролинс сме на едно мнение ;)

        Лек ден!

      • 7. Иван (16 април 2013 в 18:56)

        Абсолютно съм съгласен с didiat относно книгата! Що се отнася до „компетентните“ мнения — нали за това са читателските коментари — не може да се публикуват само положителни оценки или такива, каквито се харесват на нас.

  • 8. Гост (9 септември 2015 в 16:14)

    Зад всеки от характерите на Райли, могат да се изхранват, поне по двама циганина. Ако вървят след някой от тях с една кофа, да им събират гилзите, ще правят поне по 50 лева на ден, от бакър при пунктовете за рециклиране на метали … :)

  • 9. viki12 (9 септември 2015 в 23:14), оценка: 6 от 6

    Страхотна и грабваща книга ,действие и само действие ,дъх не можеш да си поемеш ! Горещо я препоръчвам !!!

  • 10. anininova (12 септември 2015 в 12:53)

    Страхотна книга! Много завладяваща и динамична.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.