Читателски коментари (за „Надареният “ от Дара Джой)

  • 1. lady-burd (20 май 2009 в 16:20), оценка: 2 от 6

    досадна и объркваща детска фантастична книжка за мистични същества,всичко поднесено с красиви еротични сцени,които обаче не са никакъв ритуал,а просто по-разнообразен и освободен духовно секс м/у двама души,които се обичат.това се случва и в днешни дни,без разбира се да виждаме светлина и котешки превъплащения,но когато си с човека,когото обичаш определено виждаш звездите.мен ме заболя главата от тази книга,определено и се натоварих да вниквам в изреченията и философските загадки,но я прочетох само,защото я започнах.единственото,което си заслужава да се прочете е начина,по който се описват интимните сцени,които са не просто секс,а изпъленени с чувства и емоции еротика,а както знаем еротиката е тази,което прави разликата м/у обикновен физически секс и секс,когато има любов.като цяло обаче книгата е пълна идиотщина.

  • 2. sem.ilievi (10 септември 2010 в 11:20), оценка: 6 от 6

    на мен лично ми хареса тази фантастика,най-вече защото героите знаеха какво искат и заради любовните сцени,разбира се.хахаха… другото,което ми хареса е че го нямаше онова…скандалите,дърпането на жената от мъжа или обратното,омразата и ненависта им през целия роман и накрая..хоп и вечна любов.уморих се.с тази книга се ресеях и забравих за другите романи

  • 3. Devilsmate (29 декември 2011 в 10:02), оценка: 6 от 6

    Това една много, много зле замислена история. Поне за мен книгата не струва. Изчетох я едва-едва … :(

  • 4. Zolla (3 януари 2012 в 18:06)

    Книгата е Фентъзи любовен роман и като почитател на жанра мога да споделя, че съвсем не е лоша. Част е от поредица и на тези, които прочетат само тази книга може да им се стори объркващо.Първата книга е за Лорджин и неговата жена от Земята, втората е за Реджар и неговата дама.Мисля че тази книга е трета, а четвъртата е за една млада фамилиерка.Надявам се да има и за Трейд, но все още не съм я срещнала преведена.

  • 5. Клото (18 май 2012 в 18:50), оценка: 5 от 6

    Супер си е книгата, но като част от поредица. Прочетена така самостоятелно, без преди това да сте се запознали с предните две, много ясно, че няма да я харесате.

    Аз препоръчвам цялата поредица, ако ви се чете нещо горещо, но поднесено с фантазия и хумор (особено първите две книги за Лорджин и Реджар).

  • 6. amor (22 ноември 2012 в 23:17), оценка: 5 от 6

    Аз не чета фантастика, но двете книги Реджар и тази ми харесаха. Но определено трябва да се четат последователно иначе се губи самата идея за фамилиерите.

    :):) За да Ви харесат тези книги ще триабва да си напрегнете въображението…… иначе как ше си представите, че може да се прави секс на дърво :)))).

  • 7. Стас (8 април 2014 в 11:11)

    Горещи еротични сцени, много чувствено и красиво написано. Ако обаче не обичате котки, фантастични приказки и викторианска Англия- по добре не четете този роман. Аз лично не страдам от такива скруполи и много ми допадна…

  • 8. InvisibleGirl (3 април 2015 в 23:48), оценка: 6 от 6

    Цялата поредица е увлекателна, забавна и много интересна. Надявам се скоро да се преведе и последната 6-та книга.

  • 9. Маграрита (10 септември 2015 в 22:59)

    Странна история, объркваща на места, а смесването на сюжетните линии от предната книга още повече те объркват. Аз лично я четох бавно и внимателно заради всичките объркващи фантасмагории, което само ме натовари и така и не разбрах цялостната картинка :))) заболя ме главата. Обичам фентъзи, и фантастики, но това не прилича на нищо четено до сега. Дори сексуалните сцени в тази книга са по-незабележими от тези в първите 2.

  • 10. ДД (17 май 2016 в 13:39), оценка: 6 от 6

    За мен е нвероятно фентъзи. Харесва ми

  • 11. Dunna (22 юни 2016 в 20:52)

    По принцип не пиша коментари, но сега не мога да се сдържа…

    Тази история започва уж интригуващо, развива се до някъде и свършва до никъде. Доста неразбрано — кой кой е, кой за какво се бори, кой е злодеят в първата глава, защо героинята трябваше да му се отдава, след като така или иначе бягат заедно,??? Някакъв сюжет, който се размива в супер боза.

    Чиста загуба на време!

  • 12. Биси00 (21 февруари 2021 в 00:36), оценка: 6 от 6

    Страхотна!

  • 13. Амаебг (4 април 2021 в 00:19)

    Объркваща, това е думата, която може да опише тази книга. Главните герои можеше и да бъдат по-интересни, мистичните им дарби…ами не ги разбрах. Как успяха да пленят таджа, дари има сетива, нари беше непобедим? Бегло, бегло загатна авторката, че е бир упоен и мина напред. Битките не струваха, еротиката беше добре описана, но нищо впечатляващо и запомнящо се. Вмъкването на персонажи, които не се развиха беше дразнещата част. Трейд ми стана любимец, заедно с неговия водач, но той беше от горе споменатите герои — представиха го и до там. Не обичам книги, които са така обвързани.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.