Любов, предателство и епични последствия — една променяща света история, разказана от момиче, чиито сълзи притежават силата да възродят изгубения континент Атлантида.

Вторият роман от поредицата Сълза е наситено романтичен, със силни, пламенни герои, впримчени във вълнуващ любовен триъгълник.

 

 

Сълзите на Еврика са наводнили земята и сега Атлантида се въздига, заедно със злия си владетел, Атлас. Еврика е единствената, която може да го спре, но първо трябва да се научи да се бие. Тя прекосява океана заедно с Кат, близките си и Андър, прекрасния и загадъчен Пазител на Атлантида, който обещава да й помогне да открие Солон — енигматичен изгубен Пазител на Атлантида, който знае как да победи Атлас.

Опитвайки се да проумее мрачния свят, който нейната тъга е сътворила, Еврика получава удивителни прозрения от омагьосано езеро. Объркващото й отражение разкрива съкрушителна тайна и ако е достатъчно силна, Еврика може да почерпи от това познание, за да победи Атлас. Освен ако разбитото й сърце не е точно това, от което той се нуждае, за да подхрани своето възраждащо се кралство…

Във Водопад Еврика има шанса да спаси света.

Но ще трябва да се откаже от всичко — дори от любовта.

 

 

Лорън Кейт е автор на бестселър поредицата „Паднали ангели“, спечелила световна популярност. Книгите й са преведени на над трийсет езика.

Съдържание

Водопад 3,2

Waterfall,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Лорън Кейт

Заглавие: Водопад

Преводач: Деница Райкова

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: Intense (Локус Пъблишинг ЕООД)

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска

Печатница: „Полиграфюг“ АД

Излязла от печат: 23.03.2015

Редактор: Саша Александрова

ISBN: 978-954-783-216-9

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/13684

История

  1. — Добавяне

Библиоман