Вълнуваща история за любов, отмъщение, амбиция и измяна.

Хари Клифтън отново се завръща. С какво предизвикателство ще се сблъска този път? И дали отново ще успее да се справи с него?

 

1957 г.

Хари и Ема научават, че синът им Себастиан е претърпял автомобилна катастрофа, но не знаят кой е загинал в нея: Себастиан или най-добрият му приятел Бруно. Следват множество обрати в съдбите на Ема, Хари и осиновената им дъщеря Джесика.

Джесика се влюбва в състудента си Клайв Бингам. И двете семейства се радват на тяхната връзка, но една злонамерена личност се опитва да разруши щастието им. Това предизвиква неочакван смут и променя живота на всички в семействата Клифтън и Барингтън. „Барингтън Шипинг“ е на ръба на краха точно когато възнамерява да строи новия си луксозен лайнер „Бъкингам“. Ема се надява да стане председател на борда на директорите. Но майор Фишър, лейди Вирджиния и дон Педро Мартинес имат други планове…

 

Обич, успех и дръзновение — всеки мечтае за това. Но внимавай какво си пожелаваш, защото може да получиш подлост, коварство, провал и унищожение!

Арчър впечатлява с обичайния си широк размах. Неговият загадъчен и увлекателен стил държи читателите в напрежение до последния момент.

Книгите на Джефри Арчър оглавяват класациите за бестселъри по цял свят: издавани са на 33 езика в 97 страни, а общият брой на продажбите им надхвърля 270 милиона. Той е единственият автор, заемал първото място в категориите за художествена литература: седемнайсет пъти за роман, четири пъти за разкази и документалистика („Затворнически дневник“).

Арчър е женен, с двама сина. Живее в Лондон и Кеймбридж.

Съдържание

Внимавай какво си пожелаваш 5,6

Be Careful What You Wish For,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джефри Арчър

Заглавие: Внимавай какво си пожелаваш

Преводач: Венцислав Божилов

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: английска

Печатница: Полиграфюг АД

Излязла от печат: 04.03.2014

Редактор: Иван Тотоманов

ISBN: 978-954-655-468-0

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1719

История

  1. — Добавяне

Библиоман